Welk traplift merken bestaan er

Er bestaan tal van trapliften in België. Er is een groot verschil tussen traplift leveranciers en traplift fabrikanten

Practicomfort trapliften

Practicomfort trapliften is reeds 25 jaar verdeler in Europa van producten voor mensen met een verminderde mobiliteit. Volgens Practicomfort, zijn zij de grootste Europese mobiliteitsspecialist. Naast de Practicomfort trapliften, leveren zij ook instapbaden, fauteuils scootmobielen, privéliften, badliften enz... Dankzij de producten van Practicomfort worden mensen met een verminderde mobiliteit terug een stukje mobieler.

Practicomfort biedt tal van soorten trapliften aan zoals de Practicomfort traplift voor rechte trap, Practicomfort traplift voor trap met bochten en oplossingen voor trapliften voor speciale trappen zoals de buitentrap of smalle trap. Zij zijn verdeler van merken zoals Platinum trapliften, Meditek trapliften, ThyssenKrupp trapliften enz...

ThyssenKrupp Encasa trapliften

ThyssenKrupp Encasa trapliften is beter gekend als vroeger ThyssenKrupp Monolift en is gelegen in Sint-Denijs-Westrem te Oost-Vlaanderen. Zij maakt deel uit van het grote Duitse ThyssenKrupp AG. ThyssenKrupp Encasa maakt voor mensen trapliften, huisliften en platformliften. Zij bieden als reeds 60 jaar kwaliteit, veilheid en professionaliteit aan. Dankzij het advies van het team van ThyssenKrupp Encasa, vind u zeker bij hen een geschikte ThyssenKrupp Encasa traplift.

 ThyssenKrupp Encasa biedt tal van traplift modellen aan. Zo is er de ThyssenKrupp Encasa traplift voor rechte trappen en de ThyssenKrupp Encasa traplift voor trappen met bocht of smalle trappen. Onder het productengamma vallen onder de trapliften voor rechte trap de ThyssenKrupp Encasa Levant Classic traplift en de ThyssenKrupp Encasa Levant Comfort traplift. Voor een trap met bochten ben je goed af met een ThyssenKrupp Encasa Flowswing traplift. Voor buiten bestaat er de ThyssenKrupp Encasa Levant Outdoor traplift.

Handicare trapliften

Handicare trapliften BV haar uitgebreide productassortiment omvat hoogwaardige trapliften, elektrische en manuele rolstoelen, scooters, zitsystemen, tilliften, sta-op- en relaxfauteuils en hulpmiddelen voor bad, douche en toilet. Handicare Stairlifts BV is fabrikant van trapliften en werkt met verdelers van haar producten.

In het productengamma zitten de Handicare trapliften met bocht of de Handicare curve trapliften met type trapliften zoals de Handicare Vermeer traplift, de Handicare 2000 traplift, de Handicare van Gogh traplift en de Handicare Rembrandt traplift. Onder de rechte Handicare trapliften vallen de Handicare Simplicity traplift, de Handicare Simplicity+ traplift, de Handicare 1000 traplift, de Handicare 1000 XXL traplift en de Handicare 1000 Outdoor, een traplift voor buiten.

Welk merk traplift kiezen?

Welke trappenlift merken zijn het beste? Welk traplift merk kopen?

Hierop is moeilijk een antwoord te geven. Alle producenten van trapliften zijn gebonden aan Europese veiligheidsnormen en hebben certificaten zoals de strenge ISO-normen op kwaliteit, omgeving, gezondheid en veiligheid. Wat je kan doen zijn traplift reviews raadplegen op een traplift forum en daar eventuele gebruikerservaringen lezen en analyseren. Vraag ook bij de verschillende leveranciers adressen op van hun tevreden klanten.

Offerte nieuwe traplift laten plaatsen