Over ons

TrapliftKopen.be

TrapliftKopen.be is een onafhankelijke website en wenst mensen op een correcte manier te informeren in hun zoektocht naar een traplift. Wij hebben getracht om zo accuraat mogelijke informatie weer te geven zonder enige partij of verdeler van trapliften te promoten.

Naast het aanbieden van kwalitatieve content en informatie, bieden wij de mogelijkheid om een gratis offerte-aanvraag te verzenden. De offerte-aavraag wordt verzonden naar onze aangesloten klanten dewelke trapliften verkopen.

Hoe werkt het?

1. Vraag vrijblijvende een offerte aan

Uw aanvraag wordt verzonden naar bedrijven in uw buurt. De bedrijven zijn aangesloten op ons systeem. De bedrijven zijn gecontroleerd op gegevens en of zij in het bezit zijn van een geldig BTW-nummer.

2. U ontvangt prijsoffertes terug

Na uw aanvraag ontvangt u prijsoffertes terug of onze bedrijven nemen contact met u op om een correcte prijsofferte op te maken. Zo kunt u gemakkelijk de prijzen vergelijken.

3. U vergelijkt en doet de beste deal

U vergelijkt alle prijzen en kiest zelf met wie u in zee wenst te gaan. U kan direct besparen door offertes te vergelijken. U bespaart dus geld en tijd.

Klik hier om een offerte aan te vragen