Welke traplift merken bestaan er

Er bestaan tal van traplift leveranciers en traplift bedrijven in België alsook traplift fabrikanten. Wij geven een overzicht van de beste traplift-leveranciers.

Mobilae trapliften

Mobilae trapliften, voorheen bekend als PractiComfort, werd in 1992 opgericht om senioren het leven te geven dat ze voor ogen hebben - mobiel, veilig en onafhankelijk. Met dit in gedachten, breiden ze hun assortiment van producten en diensten voortdurend uit om meer en betere mobiliteitsoplossingen te kunnen bieden.
 

TK Home Solutions

T.K. Home Solutions trapliften was vroeger gekend als ThyssenKrupp Monolift en is gelegen in Sint-Denijs-Westrem te Oost-Vlaanderen. Zij maakten deel uit van het grote Duitse ThyssenKrupp AG. ThyssenKrupp maakt voor mensen trapliften, huisliften en platformliften.

Comfortlift trapliften

Comfortlift Orona uit Waregem levert uitmuntende kwaliteit, klantgerichtheid en heeft meer dan 50 jaar ervaring. Comfortlift Orona biedt bijna elke oplossing op maat van uw trap en leefomgeving. Voor elk type trap installeren zij de meest geschikte traplift, dit overal in België. Zij leveren ook huisliften, platformliften.

Handicare trapliften

Handicare Stairlifts BV haar uitgebreide productassortiment omvat hoogwaardige trapliften, elektrische en manuele rolstoelen, scooters, zitsystemen, tilliften, sta-op- en relaxfauteuils en hulpmiddelen voor bad, douche en toilet. Handicare Stairlifts BV is fabrikant van trapliften en werkt met verdelers van haar producten.

Otolift trapliften

Bij Otolift trapliften steunt u op meer dan een eeuw vakmanschap want Otolift – toen nog Otto Ooms BV – bestaat al sinds 1891 en is al sinds de jaren 60 gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van trapliften. De administratieve hoofdzetel in België ligt in Turnhout.

Stanah trapliften

Bj Stannah trapliften geven ze je de gemoedsrust die je zoekt. Omdat ze zelf elke traplift ontwerpen en produceren, weten ze dat deze zo veilig mogelijk is. Jouw Stannah traplift is een investering van de hoogst mogelijke kwaliteit en zal vele jaren meegaan.

 

Wat is het beste merk? Wat is de beste traplift?

Hierop is moeilijk een antwoord te geven. Alle producenten van trapliften zijn gebonden aan Europese veiligheidsnormen en hebben certificaten zoals de strenge ISO-normen op kwaliteit, omgeving, gezondheid en veiligheid. Wat je kan doen zijn traplift reviews raadplegen op een traplift forum en daar eventuele gebruikerservaringen lezen en analyseren. Vraag ook bij de verschillende leveranciers adressen op van hun tevreden klanten.

De beste traplift is niet altijd de goedkoopste traplift. De beste keuze is de traplift die op jouw trap past, binnen jouw budget valt en dat je de lift koopt bij een bedrijf dat je voldoende garantie kan geven, alsook snelle interventies voorziet bij een eventuele panne. 

Offerte nieuwe traplift laten plaatsen