Wie kan een traplift gebruiken?

Tal van mensen kunnen gebruik maken van een traplift. Afhankelijk van de persoon kan gekozen worden voor een bepaald type trappenlift. Ben je wat ouder, kamp je met overgewicht, ben je invalide of een kind? Er bestaan oplossingen op maat.

Traplift voor ouderen

Oudere mensen die moeilijk te been zijn, en bijvoorbeeld boven slapen, kiezen best voor een traplift. Een traplift voor oudere mensen is een veilige oplossing.

Traplift voor ouderen

Traplift voor mindervaliden

Mensen die mindervalide zijn of kampen met een handicap kunnen de trap weer op dankzij een traplift. Het is een mooie oplossing bij een onverwachte invaliditeit.

Traplift voor mindervaliden

Traplift voor obese personen

Zwaardere personen of personen met overgewicht die moeilijk de trap op kunnen, kunnen ook kiezen voor een traplift. Er bestaan modellen speciaal gemaakt voor zware personen.

Traplift voor zware personen

Rolstoellift

Ook mensen in een rolstoel kunnen makkelijk hoger gelegen gedeelten bereiken dankzij de rolstoellift of rolstoel plateaulift.

Rolstoellift

Traplift voor kinderen

Ook de allerkleinsten die te kampen hebben met een handicap of een tijdelijke immobiliteit, kunnen een traplift gebruiken om de bovenverdieping in huis te bereiken.

Traplift voor kinderen

Offerte nieuwe traplift laten plaatsen