Traplift voor rechte trap

Traplift op rechte trapVoor wie een rechte trap in huis heeft, volstaat een traplift voor rechte trappen. Dankzij de eenvoudige plaatsing is dit een goedkope oplossing. De rechte traplift kan geplaatst worden bij u thuis of in een appartement én wordt bovendien zeer snel geplaatst.

 

Rechte traplift = de goedkoopste traplift

De traplift voor rechte trap of steektrap is de goedkoopste oplossing. Men noemt deze ook wel een rechte traplift. Er dienen geen bochten gemaakt te worden of gemonteerd worden. De traplift gaar recht omhaag.

Er kan een standaard rechte rail geplaatst worden langsheen de muur en op de trap, waarbij de traplift via 1 rechte lijn naar boven en terug naar beneden beweegt. Bij een optimale situatie kunnen fabrikanten gebruik maken van standaard rails en trapliften die snel en eenvoudig geplaatst kunnen worden.

Offerte rechte traplift

Op welke soorten rechte trappen kan een traplift geplaatst worden?

Trapliften kunnen in principe op bijna alle trapmaterialen geplaatst worden. Denk maar aan de meest voorkomende trappen in hout, metaal of in beton. Vooraleer een traplift wordt geplaatst op een steektrap, zal een adviseur de trap grondig inspecteren of het wel mogelijk is om een plaatsing uit te voeren, want veiligheid gaat boven alles.

Wat zal de prijs van een rechte traplift bepalen

De prijs voor een rechte traplift zal bepaald worden door een aantal criteria zoals:

  • Wat is de hoogte van de trap;
  • Hoeveel treden telt de trap;
  • Wat is de hellingsgraad van de trap:
  • Wat is de hoogte van de treden;
  • Hoe breed is de trap;
  • Welke traplift opties moeten voorzien worden;
  • Welke lopende acties zijn er op dit moment?
  • ...

De traplift rechtover de leuning plaatsen

Wordt de trap druk gebruikt, dan kan je ervoor kiezen om de traplift te plaatsen aan de andere kant van de leuning.

Prijs traplift rechte trap

Je hebt al een standaard traplift voor rechte trappen vanaf €2.550, maar elke thuissituatie is anders, daar is het moeilijk om een exacte prijs te plakken op een traplift voor steektrap. Wij raden aan om via onze website een traplift offerte aan te vragen en zo de prijzen voor een traplift voor rechte trap te vergelijken bij verschillende leveranciers.

Offerte rechte traplift