Traplift huren of leasen

Wens je een traplift te huren? Er zijn enkele fabrikanten of leveranciers die trapliften verhuren.

Aangezien je een traplift meestal een lange periode nodig hebt, is een traplift huren niet voor iedereen zo interessant. Enkel als de traplift gebruikt wordt bij een revalidatie of andere gevallen waarbij je weet dat de gebruikstermijn kort zal zijn, is huren of leasen een goede optie. Is er een nakende verhuis naar een appartement of zorggroep op korte termijn, dan kan het huren van een traplift wel interessant zijn.

Omdat de installatie op trap / muur ook hier dient te gebeuren, is de besparing niet zo groot als je wel zou denken. Ook de afbraak of het demonteren van een traplift na de huurperiode zal kosten met zich meebrengen. Breng dit allemaal in rekening alvoor te beslissen om een traplift te huren of leasen. Kies je dan toch voor een huurcontract of leasing van een traplift dan dien je er vooral voor te zorgen dat je een all-in contract hebt.

Prijs traplift huren

Wie toch wenst te huren, dient op een kost te rekenen tussen €100 - €200 / maand. De kostprijs is afhankelijk van het type trapliftdat je nodig hebt. Zo zal een rechte traplift met een standaard rail veer goedkoper zijn dan een traplift met bocht, waar meer maatwerk komt bij kijken.

Offerte nieuwe traplift laten plaatsen