Traplift voor kinderen

Ook ( kleine ) kinderen kunnen nood hebben aan een traplift voor kinderen. Uiteraard blijven kinderen niet klein. Mensen met kinderen die mindervalide zijn, handicap hebben of sukkelen met overgewicht, kunnen gelukkig kiezen voor een aangepaste traplift voor kinderen.

De zitting groeit mee

Fabrikanten voorzien een speciale zitting voor de allerkleinsten. De grootte van de zitting kan aangepast worden aan de leeftijd van het kind. Zo "groeit" de traplift mee met de leeftijd en de grootte van het kind.

Veiligheid boven alles

We raden wel aan om steeds een traplift te laten bedienen door een volwassene als er een kind plaatsneemt op de zitting. De meeste traplift modellen voor kinderen zijn voorzien van een veiligheidsslot met sleutel. Enkel de persoon met de sleutel kan de traplift bedienen.

Ook bestaan er speciale beugels om het kind klikvast te maken tijdens een transfer naar boven of beneden.

Trapliften voor kinderen kunnen ook voorzien zijn van een zusterbediening. Dankzij deze bediening kan de ouder of begeleider de traplift bedienen terwijl hij of zij meestapt op de trap naar boven of beneden toe.

Pimp je stoeltraplift voor kinderen

Bij de meeste fabrikanten kan je kiezen voor een gepersonaliseerde zitting. Er bestaan speciale stoffen om de stoel te bekleden. Denk maar aan leuke kleuren of stofmotieven. Op die manier kunnen we de kinderen wat opvrolijken.

Offerte traplift voor kinderen