Een traplift voor meerdere verdiepingen

Wenst u meerdere verdiepingen te overbruggen met een traplift? Bent u slecht te been en toch alle kamers bereiken? Dan is een traplift voor meerdere verdiepingen de oplossing.

Op zich is een traplift voor een trappenhuis of een woning met meerdere etages niet veel meer dan een traplift voor een ronde of rechte trap. Het probleem bij een trappenhuis is echter dat er meestal meerdere etages bereikbaar dienen te zijn met de traplift en dat er minder beschikbare ruimte is voor personen die de traplift niet gebruiken.

Meerdere trapliften in een trappenhuis of niet

De oplossing is hier een traplift voor meerdere etages of meerdere verdiepingen en eventueel ook met opklapbare stoel. Meerdere trapliften plaatsen kan ook maar dan dien je al vlug rekening te houden met een hogere kostprijs en ook dubbel onderhoud en extra veiligheidscontroles. Meerdere trapliften in een trappenhuis is alleen interessant als er een onmogelijke bocht aanwezig is of als de trappen zelf ver uit elkaar liggen. Hou rekening met een hoog kostenplaatje. Elke extra meter geplaatste buis is een extra kost.

Veelvuldig gebruik van de trap

Een traplift die aan de andere kant van de trap bevestigd wordt dan de trapleuning heeft hier zeker de voorkeur gezien een trappenhal veelvuldig gebruikt wordt door meerdere personen.

Offerte traplift meerdere verdiepingen laten plaatsen