Traplift voor spiltrap of wenteltrap

Is het mogelijk om een traplift op een spiltrap of een wenteltrap te plaatsen?

Moelijk begaanbare trap

Een spiltrap is een soort draaitrap waarbij de treden centraal verbonden worden door een spil of kolom. Men spreekt veelal over een draaitrap. Deze trap neemt niet veel plaats in en vervoert de gebruiker in een draai van 360° naar boven. De draai is vrij kort bij deze trappen, waardoor mensen die slecht te been zijn het moeilijk hebben om deze trap te nemen

Traplift op spiltrap plaatsen

Ja, het is mogelijk om een traplift op een draaispiltrap te plaatsen. De traplift rail wordt veelal langs de binnenkant van de spiltrap geplaatst. Hierdoor blijft het mogelijk voor andere gebruikers om de trap te gebruiken. Let wel op! Een traplift plaatsen op een spiltrap is specialistenwerk, daar dit niet gaat om een standaard rechte traplift. Daarom is deze traplift duurder dan een gewone traplift. Ook traplift zal een zeer snel stijgen, daar de rail vrijwel verticaal langs de spil geplaatst wordt.

De traplift kan zowel op een metalen spiltrap als op een spiltrap in hout geplaatst worden. De rail kan verankerd worden aan de spil alsook op verschillende traptreden.

Offerte traplift op spiltrap of wenteltrap